Opdat uw robotica projecten werkelijkheid zouden worden.

Quimesis helpt haar klanten om hun vernieuwende ideeën om te zetten in verkoopbare producten. Wij kunnen elke technologisch project ontwikkelen gaande van de vroegste haalbaarheidstudies tot de serie productie.      

Brainstorming

We nemen de tijd om de ideeën van de klant uit te diepen om tot de beste uitwerking van zijn product te komen, rekening houdend met de toegevoegde waarde, het technologisch risico en het globale budget.

Vanaf het begin van het ontwikkelingsproces werken onze experts tesamen om de beste oplossing te vinden die beantwoordt aan de noden van de klant, door op efficiënte wijze de mechanica, de elektronica en de software met elkaar te combineren.

Prototypes

Wij ontwikkelen snel prototypes om mee te werken om de technische haalbaarheid van het project aan te tonen en om de eerste feedback van eindgebruikers te bekomen. We bezitten de nodige vaardigheden in de  mechanische prototypering, in het ontwikkelen en assembleren van elektronische boards,en in het testen van software eenheden, om snel functionele prototypes te kunnen ontwikkelen.

De componenten en technologieën worden speciaal gekozen om snel het produceren in serie te kunnen opstarten.

Validatie

Wij waken erover dat het producteen hoogkwaliteitsniveau bereikt opdat het voldoet aan de functionele vereisten en de gelijkvormigheidsnormen.

Wij testen de gelijkvormigheid van uw product betreffende de normen zoals EMC, R&TTE, om de CE en FCC certificaten te bekomen

Productie

Wij nemen het ganse productieproces op ons, en verlossen de klant zo van te moeten onderhandelen met verschillende leveranciers. Wij hebben een eigen netwerkwerk van onderaannemers en fabrikanten om u de dienstverlening te kunnen aanbieden van aanlevering tot assemblage en verpakking.

U moet enkele nog maar uw product verkopen. Wij zorgen ervoor dat het op tijd klaar is en verzekeren de kwaliteit ervan.

Quimesis brengt hoog gekwalificeerde specialisten op de drie belangrijkste technologische gebieden van robotica en mechatronica samen. Er is altijd iemand bij Quisemis om u te ondersteunen, of u nu nood hebt aan een geïntegreerde omkadering om een volledig product te ontwikkelen of een tijdelijk advies. 

Raadpleeg onze brochure

Mechanisch

Het mechanische team ontwikkelt systemen die op uitstekende wijze de eenvoud, de robuustheid en het esthetische in één enkel product combineren...

Electronica

Wij ontwikkelen, maken prototypes en fabriceren conforme elektronische boards ...

Software

De software verandert hardware units in intelligente toestellen

Een slimme apparaten en robotica oplossingen realiseren.
Ontdek onze projecten.

Ontdek onze projecten

Quimesis is een team van jonge dynamische ingenieurs die gespecialiseerd zijn in de robotica, intelligente toestellen en het Internet der dingen (IoT). Quimesis bestaat uit specialisten die hoog opgeleid zijn in de drie voornaamste technologische domeinen van de robotica en de mecatronica : de mechaniek, de elektronica en de software ontwikkeling.

Wie zijn wij ?

Quisemis is dicht bij Brussel gelegen en steunt op een team van gepassioneerde ingenieurs die gebruikers gericht werken. Ons multidisciplinair team heeft expertise op alle domeinen van de robotica en een bewezen ervaring bij meerdere ontwikkelingen van geslaagde intelligente toestellen.

Ontdek ons team

Lening met ons samengewerkt?

Quimesis is voortdurend op zoek naar talentrijke mensen om haar team te vergroten. Indien u een passie hebt voor robotica en intelligente toestellen, biedt Quimesis u een open-minded werkmidden aan, waar kennis en creativiteit elkaar beklemtonen. Een werkmilieu waar mensen kunnen groeien en gelukkig zijn.

Bekijk onze vacatures

Ze vertrouwen ons