Datacryptor Blindeagle

De externe module van Blindeagle is een micro-computer op het hoogtepunt van de technologie. Hij is helemaal ontworpen voor de encryptie en ontcijfering van uw boodschappen, maar eveneens voor de vernietiging van wachtwoorden, waarbij de theorie van Vernam letterlijk wordt nageleefd en u een absolute beveiliging wordt verzekerd.

Wie ?

Blindeagle is een innovatief bedrijf dat zich bezighoudt met onze vrijheid op het gebied van privacy. Naast de GAFA en andere grote bedrijven die onze gegevens verkopen en de overheden die actief zijn in spionage om gegevens over iedereen te verzamelen, wordt de vrijheid van onze privacy ondermijnd.

Waarvoor ?

Om dit aan te kunnen, wilde Blindeagle een module ontwikkelen om verbinding te maken met onze mobiele telefoons, tablets, computers, enz. Al onze interfaces.
Deze module respecteert volledig de theorie van Vernam, of Mask of Vernam. Dit algoritme van cryptografie garandeert absolute veiligheid. Of het nu voor uw uitwisselingen in real time, of per e-mail en sms. Er worden geen gegevens geregistreerd zonder uw medeweten. Niets zal door een wolk gaan. Allemaal dankzij een kwantumsleutel.

Ontwikkeling

Quimesis is betrokken geweest sinds het begin van het ontwerp. Zowel voor de miniaturisatie van het apparaat, als de energietoevoer als de aangepaste ontwikkeling van het elektronische systeem dat het beveiligingsalgoritme zal hosten.
De uiteindelijke oplossing neemt de vorm aan van een "jack" -aansluiting om in te brengen in het apparaat van uw keuze. De hierboven genoemde kwantumsleutel is geïmplementeerd op de elektronica die voor het apparaat is ontworpen. Elke sleutel wordt op een echt kwantummanier gegenereerd (Photon Counting Based QRNG). Elke gemaakte communicatie verbruikt een deel van de gegenereerde sleutel en vernietigt vervolgens een deel van het interne geheugen. De sleutel is echt voor eenmalig gebruik. De sleutel heeft tot 2 GB interne ruimte die u 2 jaar veilige communicatie garandeert. Deze sleutel / module gebruikt de energie van het apparaat om zichzelf te voeden. Er is geen batterij te vervangen.

 

Terugkomst

Interested in our products or skills?

Contact us