Videofoons van Chacon

Chacon innoveert continu in een elektronische producten assortiment, vooral met zijn videofoons voor het grote publiek. Deze producten moeten voldoen aan de Europese richtlijnen die ook voortdurend evolueren. Quimesis stapte in als technisch adviseur om een ??aantal van de nieuwe Chacon-producten te upgraden.

Wie?

Sinds de oprichting in 1978 is Chacon een Europese leider op het gebied van innovatieve en smart accessoires voor in huis.
Als specialist in electriciteit, comfort, beveiliging en beheersing van energieverbruik blijft Chacon innoveren om de eisen van de markt, de consument en nieuwe technologieën bij te houden om zo hun klanten doorheen heel Europa van meer gemakken te voorzien.

Waarvoor ?

Chacon producten, met name het aanbod van videofoons voor grote publiek, moeten voldoen aan de Europese richtlijnen dat vaak evolueren. Quimesis trapte in als technisch adviseur voor upgrades van een aantal van de nieuwe Chacon producten.

 

Ontwikkeling

De expertise van Quimesis was vooral nodig om Chacon-apparaten aan de emissie- en elektromagnetische immuniteit te laten voldoen, en om conform met de EMC (2014/30 / EU) en RED (2014/53 / EU) richtlijnen te zijn. Quimesis was betrokken bij het ontwerp van de geïntegreerde elektronica en heeft Chacon bij het certificeringsproces begeleid.

 

 

Terugkomst

Interested in our products or skills?

Contact us