Lylo

Lylo is een intelligente router of hub die WiFi en dominotica thuis voor iedereen gemakkelijk te gebruiken maakt. Het kan bij u thuis uw eigen netwerk controleren, familieleden herkennen en al uw intelligente toestellen beheren.

Wie ?

Onebuy is een jong Belgisch opstartend bedrijf dat ervan droomt om dankzij de technologie een meer intelligenter levenswijze te scheppen. Ze hebben dus Lylo, een intelligente router, uitgedacht die Wifi en domotica gemakkelijker maakt voor iedereen. Het kan uw netwerk thuis controleren, de leden van uw familie herkennen en al uw intelligente toestellen thuis beheren.

Waarom ?

Lylo combineert de nieuwste draadloze technologieën (Wifi AC, Fil, NFC, ZigNee,…) met een aantrekkelijk design en een intuïtieve verbinding met de gebruiker. Het bevat de sleutelfuncties om het beheer van uw thuis netwerk te vereenvoudigen: Wifi Touch&Connect, gastmodus, Adblocker, automatisch opsporen andere toestellen, doorzichtige upgrades, enz…

De ontwikkeling

Quimesis werd vanaf het ontstaan van het idee erbij betrokken. We hebben het Onebye team bijgestaan door de uitdaging van hun idee aan te nemen en door snel prototypes te voorzien opdat hun product de confrontatie met de toekomstige gebruikers zou kunnen aangaan. Het is onze taak om de hardware op punt te stellen evenals de software die hier gebruikt wordt. Dit product is bestemd om op grote schaal geproduceerd te worden vandaar ook het belang om de kosten maximaal te drukken. Wij hebben dus met verschillende fabrikanten en leveranciers waar ook ter wereld moeten onderhandelen teneinde de doelprijs te kunnen bereiken terwijl we toch de nieuwste technologieën integreerden.

 

Terugkomst

Interested in our products or skills?

Contact us