360° panoramas van Nodalview

Deze nodale arm maakt 360° panoramische foto’s met uw smartphone. U heeft dus geen behoefte aan duur professioneel materiaal. Het volstaat om de smartphone vast te maken aan het toestel, de applicatie op te starten en het zal automatisch roteren om mooie panoramische beelden van de plaats te maken. Quimesis heeft het systeem waardoor de smartphone automatische ronddraait, ontwikkeld.

Wie ?

Nodalview is een beginnend bedrijf dat een web applicatie heeft ontwikkeld om 360° panoramische beelden met hoge resolutie te maken met een smartphone.

Waarom ?

Nodalview geeft u de mogelijkheid om gelijk waar panoramische foto’s te maken. Of u nu een prachtige zondsondergang zou willen vastleggen of het comfort van uw salon, het heeft geen belang of u nu thuis on-line bent, of off-line op de top van een berg of op een schip dat in een prachtige baai voor anker ligt, Nodalview biedt u altijd de mogelijkheid om panoramische foto’s van goede kwaliteit te maken van de omgeving rondom u.

Ontdek dus een nieuwe manier om aan de wereld te tonen en te delen waar u bent, door middel van enkele foto’s die u met uw smartphone hebt genomen.

De ontwikkeling

Quimesis werd betrokken  in de ontwikkeling van een motor die de smartphone automatisch laat ronddraaien. Voor het ontstaan van het concept van deze motor, moest de gebruiker de smartphone handmatig draaien en juist afstellen met een liniaal,en dan wachten tot de smartphone de foto nam vooraleer opnieuw te draaien om de volgende foto te nemen.

 

 

 

Terugkomst

Interested in our products or skills?

Contact us