Stroom Monitoring (iot)

Pact Solutions verspreidt al meer dan 20 jaar haar expertise in feestelijke verlichting in België. Met de Stroom Monitor kunnen steden het lichtbeheer nog meer optimaliseren tijdens feestelijke periodes. Quimesis is aanwezig vanaf het ontstaan ??van het project.

Wie ?

Pact Solutions verspreidt al meer dan 20 jaar haar expertise in feestelijke verlichting in België en ondersteunt het hele jaar door gemeenschappen, bedrijven, winkelcentra en evenementenbureaus.

Waarvoor ?

De Stroom Monitor van Pact Solutions is een aangesloten socket. Hiermee kunnen steden het lichtbeheer optimaliseren tijdens feestelijke periodes.
Met zijn geolocatie, zijn integratie in het LoRa-netwerk en zijn huidige monitoring, waarschuwt de stekker de serviceafdeling als er een probleem ontstaat met de armaturen.

Ontwikkeling

Quimesis is aanwezig vanaf het ontstaan van het project. De drie mechanische, elektronische en mechanische luiken zijn intern afgedekt.
Het idee was om de elektronische kaart te ontwerpen, inclusief alle benodigde componenten. Om de plug zijn doel te laten bereiken, was de volgende stap om het apparaat te programmeren. De embedded intelligence, de firmware, is in eigen beheer ontwikkeld.
Om de socket te laten communiceren, was de oprichting van een LoRa-netwerk noodzakelijk. Er is een antenne geplaatst en de stekker is geïntegreerd.
Ten slotte heeft een werktuigbouwkundige de koffer ontworpen om sterk en weersbestendig te zijn.

 

Terugkomst

Interested in our products or skills?

Contact us